Jaaractie voor KiKa


Jaaractie voor KiKa

Zoals elk jaar wordt er op onze school een goededoelenactie gehouden. De opbrengst van dit schooljaar is bestemd voor KiKa. De officiële naam van KiKa is 'Stichting Kinderen Kankervrij'. KiKa zet zich in voor het onderzoek naar de genezing van kanker bij kinderen. Gelukkig is er al heel veel verbeterd. Op dit moment is de kans op genezing al 75%, maar de hoop is dat door meer en verdergaand onderzoek nog veel meer kinderen zullen genezen. Meer informatie over het werk van KiKa kunt u lezen op www.kika.nl .

 

Als school kunnen we natuurlijk veel doen om aan dit goede doel bij te dragen. We willen graag met een klein jaaractieteam allerlei acties organiseren, zoals bakesales, valentijnsactie, sponsorloop, enz. De opbrengst van de brugklasshow en het kerstgala komt ook ten goede aan KiKa.

We hopen dat alle leerlingen mee zullen willen doen met de acties en dat de opbrengst dit jaar hoog zal zijn. Ideeën voor acties zijn daarom zeer welkom! Aan het eind van het schooljaar zullen we het totale bedrag van alle acties bekend maken en overhandigen aan KiKa.

Mevrouw D.P. Hannewijk vmbo bb/kb (han)
Mevrouw D.H. Speksnijder, mavo (skd)
De heer C. 't Hart vwo/havo (hrt) 

« ga terug